Pelatis-Innovatie - Model Design Thinking

Model Design Thinking

Workshop Design Thinking - light

Onder Design Thinking komen een aantal methoden, principes en technieken samen: Service Design, Ontwerpen voor emotie, Merkgericht innoveren, Creatief probleem oplossen, Product innovatie, Duurzaam ontwerpen, Overredend ontwerpen (Persuasive Design).

Maar ook modellen, begrippen en onderwerpen als: Business Model Canvas, Value Proposition Design, Solving Complex and Wicked Problems, Environment Mapping, Stakeholder Mapping, Horizontaal organiseren, Werken onder architectuur.

In een maximaal 4 uur durende sessie bij ons op kantoor in Woerden gaan wij, samen met u, dieper in op één van de volgende onderwerpen:

– Analyse van een bedrijfskundig of organisatorisch vraagstuk  binnen uw kantoor of bedrijf
– Opstellen van een bedrijfsmodel voor uw kantoor of bedrijf
– Opstellen van een waarde propositie voor uw kantoor of bedrijf
– Kiezen van een ander verdienmodel
– ICT inzetten als strategisch bedrijfsmiddel

Lastig om uit bovenstaand lijstje te kiezen? Bel ons en we adviseren u graag.

We doen dit samen met u binnen de specifieke context en situatie van uw kantoor en in een vertrouwelijke omgeving. Dat betekent dat alleen u, uw medewerkers en uiteraard wij van Pelátis Innovatie in deze sessie aanwezig zijn.
De prijs voor deze workshop bedraagt €500 voor maximaal 4 uur en voor maximaal 6 personen. De resultaten van deze kennismakingsworkshop staan u vrij ter beschikking en krijgt u dan ook mee.

Deze workshop Design Thinking is een uitstekende start  - met concrete resultaten - om te ervaren wat Design Thinking allemaal voor uw bedrijf kan betekenen.
Er zijn diverse vervolg workshops en cursussen op het gebied van Design Thinking beschikbaar, zowel bij ons als bij andere externe partijen.

Pelatis-Innovatie - Prototyping met Lego steentjes
Pelatis-Innovatie - Design Thinking - Customer Journey
Pelatis-Innovatie - Workshop Design Thinking