Pelatis-Innovatie - Waarom kiezen voor Pelatis Innovatie

Waarom kiezen voor Pelatis Innovatie

Waarom Pelátis Innovatie ?

Omdat wij een aantal belangrijke uitgangspunten hanteren:

 1. Uw klanten erbij betrekken

  Uw klanten kopen uw diensten om een goede reden. Zij weten als geen ander welke waarde die biedt, hoe die toe te passen en te gebruiken zodat die voor hen maximaale waarde oplevert, van welke aard dan ook. Zij zijn dus de experts bij uitstek als het gaat om actuele kennis over het wel en wee van uw dienst en dienstverlening. Pelátis Innovatie gaat dus altijd op onderzoek uit bij uw klanten. U kunt uw klanten geen grotere eer bewijzen dan hen rechtstreeks te betrekken in uw plannen om uw dienstverlening nog verder te verbeteren.

 2. Co-creatie

  Modewoord, we weten het. Maar toch. In alle stappen van het innovatieproces gebruiken we multdisciplinaire teams. Daarin zitten uw medewerkers, uw marketingmensen, mensen van finance, en natuurlijk uw klanten. Samen kun je heel veel van elkaar leren, elkaar beter gaan begrijpen en onder onze begeleiding met creatieve ideëen komen om nieuwe dienstverlening te ontwikkelen en uit te testen.

 3. Prototyping

  Volledig uitgewerkte en gespecificeerde (lees: dure) nieuwe werkprocessen en diensten bieden geen garantie voor een succesvolle marktintroductie. Door een aantal ideëen snel en goedkoop voorbij het rudimentaire stadium te brengen wordt snel duidelijk wat wel levensvatbaar lijkt en wat niet. Daarvoor maken we gebruik van eenvoudige materialen, van 'mockups', en van andere methoden.

 4. Social Media en ICT

  Bij innovatieve diensten hoort ook state-of-the-art ondersteuning van uw back-office en support afdeling(en). Daar waar mogelijk en zinvol bieden oplossingen gebaseerd op nieuwe ICT, apps en social media absolute voordelen qua snelheid en bereikbaarheid van de hedendaagse veeleisende klant. Indien gewenst dragen wij ook zorg voor de bouw van dergelijke apps en de integratie daarvan in uw organisatie.

 5. Geen dikke rapporten

  Pelátis Innovatie levert vooral geen dikke dure rapporten op. Dat is simpelweg zonde van onze en uw dure tijd. Wij geloven meer in inzichten en tastbare resultaten. Naast het opleveren van een aantal prototypes zullen wij tijdens het traject opgedane inzichten, kansen en ideeën zoveel mogelijk vastleggen met foto's, filmpjes of tekeningen.

 6. Inpassen

  Bij Pelátis Innovatie blijft het niet alleen bij ontwerpen en plannen maken. Wij dragen zorg, samen met u, voor een praktische realisatie van de ontwerpen. Wij hebben tientallen ervaring in projectmanagement in complexe omgevingen binnen de high-tech en de financiële wereld. Met deze vaardigheden staan wij borg voor een succesvolle verandering in uw organisatie.