Innovatie, wetenschap en sport zijn van oudsher nauw met elkaar verbonden. Wij van Pelátis Innovatie dragen wetenschap en sport dan ook een warm toe en helpen diverse instellingen en verenigingen een handje door op verschillende manieren ondersteuning te bieden. Dit kan zowel op financieel vlak als ook op andere wijzen.

SETI@Home is onderdeel van het SETI-project, waarin gezocht wordt naar buitenaardse intelligentie. SETI is een acroniem dat staat voor "Search for Extra-Terrestial Intelligence" ofwel de zoektocht naar buitenaardse intelligente. Op de Arecibo radiotelescoop in Puerto Rico lopen constant extra ontvangers mee die gegevens verzamelen voor het SETI@Home project.
Pelátis Innovatie sponsort dit wetenschappelijk onderzoeksproject door rekencapaciteit van onze servers ter beschiking te stellen.

Hun website: http://setiathome.ssl.berkeley.edu/

MHCWoerden is een hockeyclub met inmiddels meer dan 1000 leden. Heren 1 speelt 2 klasse zondag seniorencompetitie. Naast de reguliere jeugd en senioren hockey op de zaterdag en de zondag biedt MHCWoerden met trimhockey voor de ouders en met G-hockey voor de geestelijk minder valide spelers ook sportieve ontspanning.

Pelatis Innovatie sponsort MHCWoerden met een jaarlijkse financiële bijdrage.

Hun website: http://www.mhcwoerden.nl

Gooische wielerclub "de Adelaar"in Hilversum heeft ruim 300 leden en is daarmee één van de grotere wielerverenigingen in het land. Er is een afdeling voor de jeugd (weg, veld en MTB), een wedstrijdafdeling en een grote toerafdeling. Jaarlijks worden vele evenementen en wedstrijden georganiseerd.

Pelátis Innovatie sponsort GWC de Adelaar met een jaarlijkse financiële bijdrage.

Hun website: http://www.gwcdeadelaar.nl/

Neem gerust contact op indien u wensen heeft op het gebied van sponsoring op de drie bovengenoemde gebieden.