Sponsoring, innovatie, wetenschap en sport zijn van oudsher nauw met elkaar verbonden. Wij van Pelátis Innovatie dragen wetenschap en sport dan ook een warm toe en helpen diverse instellingen en verenigingen een handje door op verschillende manieren ondersteuning te bieden. Dit kan zowel op financieel vlak als ook op andere wijzen. Sponsoring is dus belangrijk om innovatie mogelijk te maken. Of dit nu binnen de wetenschap is, de sport of elders is: "Innoveer!" roepen wij dus zo hard als we kunnen.

Pelatis-Innovatie - sponsor van SETI at Home

SETI@HOME

SETI@Home is onderdeel van het SETI-project, waarin gezocht wordt naar buitenaardse intelligentie. SETI is een acroniem dat staat voor "Search for Extra-Terrestial Intelligence" ofwel de zoektocht naar buitenaardse intelligente. Op de Arecibo radiotelescoop in Puerto Rico lopen constant extra ontvangers mee die gegevens verzamelen voor het SETI@Home project.
Pelátis Innovatie sponsort dit wetenschappelijk onderzoeksproject door rekencapaciteit van onze servers ter beschiking te stellen.

Hun website:  http://setiathome.ssl.berkeley.edu/

Pelatis-Innovatie - sponsor van SETI at Home

MHCWoerden

MHCWoerden is een hockeyclub met inmiddels meer dan 1000 leden. Heren 1 speelt 2 klasse zondag seniorencompetitie. Naast de reguliere jeugd en senioren hockey op de zaterdag en de zondag biedt MHCWoerden met trimhockey voor de ouders en met G-hockey voor de geestelijk minder valide spelers ook sportieve ontspanning.

Pelátis Innovatie sponsort MHCWoerden met een jaarlijkse financiële bijdrage.

Hun website: http://www.mhcwoerden.nl

Wilt u ook sponsoring?

Sponsoring is bespreekbaar. We stellen hier wel voorwaarden aan, onder andere in de vorm van een of meer tegenprestaties zoals zichtbare reclame, links op websites, video's op portals enzovoorts. Meerjarige sponsorcontract behoort ook tot de mogelijkheden afhankelijk van de hiervoor genoemde tegenprestaties.

Neem gerust contact op indien u wensen heeft op het gebied van sponsoring op een van drie bovengenoemde gebieden.