Een deel van ons meest recente portfolio:

Opdrachtgever:
Eneco bv - Rotterdam

Quote:
"Het proces zelf en de prototypes leverde verrassende resultaten op. Echte eye-openers naar de gevolgen van de energietransitie nu en naar de toekomst voor ons als managers. Fantastisch werk!".

Opdrachtgever:
Grand Thornton - Woerden

Quote:
"Een helder gedefinieerd en geformuleerd resultaat inzake onze eigen interne strategische plannen. Cool !"

Opdrachtgever:
Banketbakkerij Jullens - Delfzijl

Quote:
"Pelátis Innovatie heeft voor mij hier in Delfzijl een klantenonderzoek gedaan. De inzichten hieruit waren voor mij verrassend en nu, anderhalf jaar later, maak ik nog steeds gebruik van die inzichten. Super werk en super waardevol!"

Opdrachtgever:
Banketbakkerij Jullens - Groningen

Quote:
"Pelátis Innovatie heeft voor mij veel inzicht gegeven hoe beter om te gaan met lastige klanten. Hier in het noorden van het land zijn ze soms nogal wat stug. Hij heeft handvatten aangereikt om mijn klanten op maat gemaakte, en daarmee vaak persoonlijke service te kunnen bieden. Geweldig."

Opdrachtgever:
WBB Dakkapellen - Gendt (Nijmegen)

Quote:
"Pelátis Innovatie heeft voor mij niet alleen een professionele website gerealiseerd, maar is nu ook ons sales- en plaatsingsproces aan het optimaliseren. Minder fouten en betere communicatie levert direct forse kostenbesparingen op. "

Opdrachtgever:
Bakkerij van eigen Deeg - Arnhem

Quote:
"Pelátis Innovatie heeft de aparte afhandeling van bestellingen afkomstig van particuliere en zakelijke klanten een stuk transparanter en simpeler gemaakt."