Pelátis Innovatie - Erwin Janszen, eigenaar

Erwin Janszen

Als senior projectmanager heb ik tientallen ICT gerelateerde projecten binnen de financiële sector succesvol afgerond. Een rode draad voor mij persoonlijk binnen al deze projecten was toch wel het antwoord op de vraag "En wat merkt de klant hier nu van? Wat levert het hun op?". Niet altijd lag er dan een klip-en-klaar verhaal voorhanden. Mij achtergrond ligt in de techniek, digitale elektronica, ICT, project- en change management, service design en bedrijfsinnovatie.

Mijn kracht zit in het analyseren van complexe problemen en daarvoor praktische en haalbare oplossingen aan te dragen. En die ook te realiseren. Als ambitie streef ik er naar om zoveel mogelijk bedrijven te helpen bij het verbeteren van hun diensten en/of producten waar de klant echt op zit te wachten of zijn/haar voordeel mee kan doen.

Ik volg nauwgezet de laatste ontwikkelingen en modernste technieken op het gebied van business innovatie en design thinking. Vooral de opleidingen die momenteel binnen de universitaire wereld beschikbaar zijn (o.a TU Delft en Massachusetts Institute of Technology).

Mij motto is dan ook "We doen het voor de klant ...".